Ya bru har store skader på innfesting av brurekkverk og kant på bruplate. Skadene har utviklet seg de siste to årene. Dette opplyser Statens vegvesen i en pressemelding mandag formiddag.

– Slik brua framstår nå kan vi ikke gjøre annet enn å snevre inn kjørebanen til ett kjørefelt. Dette rett og slett for å ivareta sikkerheten til trafikantene, sier senioringeniør Hanne Saug Lie i Statens vegvesen.

– Statens vegvesen beklager ulempene dette tiltaket medfører for trafikantene, men vår oppgave er å ivareta sikkerheten til de som ferdes på vegen. Derfor er dette et helt nødvendig tiltak som må på plass snarest, sier sjefingeniør Per Magnar Klomstad.

– Innsnevringen er et strakstiltak. Vi jobber nå med å finne framtidig løsning for ny bru, avslutter Klomstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.