Mandag formiddag melder Bane Nor at trafikken omsider går mer eller mindre som normalt.

Her er siste oppdatering fra Bane Nor ved halv ti-tiden:

«Tilnærmet normal trafikk gjennom Romeriksporten. Kan være opp til 10 min forsinkelse i lokaltrafikken. Forventer å være fullt ut på plass i løpet av en time.»

Bakgrunnen var at tunnelen måtte stenges på grunn av signalfeil i morgenrushet.

Like etter klokken sju kom oppdateringen fra Vy:

«Romeriksporten er åpnet for togtrafikk. Togene kjører, men det kan fortsatt oppstå forsinkelser og innstillinger inntil vi er i normal drift.»

Reisende oppfordres til å sjekke nettsidene til Vy og Flytoget for å få detaljert informasjon om hver enkelt avgang.

LES OGSÅ: Frost og is gir gult farevarsel i hele Innlandet

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.