Før han åpnet høytlesningsaksjonen, var han ærlig på at han fortsatt har lesevansker.

– Jeg slet med lesing på skolen. For meg var det vanskelig. Spesielt slet jeg med doble konsonanter, sier Geir Roger Borgedal.

Han valgte «Skjebnen» av Alf Prøysen da han leste for en rekke tilhører i Brumunddal sentrum.

Den dag i dag sliter han med å lese.

– Jeg bruker nok dobbelt så lang tid på sakspapirene til møter som andre, sier han.

Da han leste for sønnene da de var små, slet han også med lesingen.

Varaordføreren velger å stå fram med sin historie for å hjelpe andre.

– Det er mange som sliter med akkurat det samme som meg. Det er en kode som skal knekkes som er vanskelig å løse, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.