• Dagens forside i HA

På nyåret bestemte HA-redaksjonen seg for å lage en utgave med en sak fra hvert postnummer på Hedmarken.

– Det har vært en krevende, men morsom oppgave. Midt opp i planleggingen og gjennomføringen fikk vi en drapssak i Brumunddal, Odvar Nordlis død og ikke minst varslersakene om stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise (H). Vi satte en dato for postnummeravisa og her er`n, sier nyhetsredaktør John Arne Holmlund i Hamar Arbeiderblad.

Holmlund opplyser at byene Hamar og Brumunddal har en rekke postnummer for sine sentrumsområder.

– Vi har ikke laget enkeltsaker på alle postnumrene i bysentrum, men fokusert på stoff fra grender og bygder som kanskje ikke så ofte har besøk av HA, sier Holmlund.

Det gir en avis med saker fra til sammen 35 forskjellige steder og med stort og smått har dagens avisutgave over 50 saker fra Hedmarken.

FIRE KOMMUNER

Hamar Arbeiderblad har de fire kommunene på Hedmarken som primærområde og bringer daglig nyheter, kultur, sport og debatt fra Stange, Løten, Ringsaker og Hamar.

Men vi klarer ikke å være over alt hver dag. Nå hadde vi lyst til å gjøre et skikkelig skippertak. Redaksjonen har vært ute etter nyheter ikke alle kjenner til fra før, samt arrangementer eller andre fenomener, gode saker fra lokal idrett, næringsliv eller kultur.

BREDDEN PÅ HEDMARKEN

– Vi fikk inn mange tips, fra mange ulike poststeder og håper nå at leserne våre liker avisa, sier Holmlund. Og han lover at tips som ikke kom med i denne avisutgaven vil bli spart på og vurdert igjen seinere.

– Når vi prioriterer det løpende nyhetsbildet er det mange steder og mennesker vi aldri skriver om. Nå bretter vi ut hele distriktet, og viser leserne Hedmarken i sin fulle bredde, sier sjefredaktør Carsten Bleness.

Her på nettavisa, vil du se at alle sakene er merket med postnummer og sted. 

– Når vi skriver om steder og møter mennesker som vanligvis ikke er i spaltene våre, da er vi lokalavis i ordets virkelige forstand, sier Bleness.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.