Stig Ingar Evje (45) som ble meldt savnet 3.mai, er fortsatt ikke funnet. I forrige uke fikk politiet tips om at han var sett i en kiosk på Hønefoss. Nå er det tipset lagt bort. Politiet har sjekket tipset og konkluderer med at disse observasjonene det var en mann som liknet Evje som var sett på Hønefoss.

Siden det har gått så lang tid siden Evje forsvant fra hytta på Sjusjøen pågår det ikke noe organisert søk fra politiets side lenger selv om de etterforsker saken. For å komme videre i denne saken er de avhengig av tips eller observasjoner.

Politiet gikk torsdag ettermiddag i forrige  ut med nye opplysninger Stig Ingar Evje som er savnet fra ei hytte på Sjusjøen. Det antydes at han kan være i en forvirret sinnstilstand og at han kan ha beveget seg langt. om leteaksjonen.

HER kan du lese mer

Stig Ingar Evje (født i 1972) har vært etterlyst siden han forlot  hytta på Natrudstilen på Sjusjøen kl. ved 05.45-tiden den 3. mai.

Siste mulige observasjon av savnede er langs Messenlivegen, Fv 216 vest for Mesnalia, samme dag klokken 13.30. 

STOR LETEAKSJON

Politiet har sammen med frivillige organisasjoner og Forsvaret søkt i nærområdene i Ringsakerfjellet uten at savnede ble funnet.

I tillegg har venner og bekjente av Stig Ingar gjennomført en privat leteaksjon i området.

Disse leteaksjonen har så langt ikke ført frem. Vi har ingen sikre holdepunkter hvor han kan ha tatt vegen.

KAN OPPTRE IRRASJONELT

Torsdag ettermiddag meldte politiet følgende i en pressemelding:

"I samråd med familien går vi ut med mer opplysninger om savnede, Stig Inar Evje. Han har militærbakgrunn og er vant til å bevege seg i terrenget og oppholde seg utendørs over lengre tidsrom. Vi, og familien, kan derfor ikke utelukke at Stig Ingar kan være i en forvirret sinnstilstand hvor han ikke kan gjøre rede for seg eller opptrer rasjonelt."

KAN HA GÅTT LANGT

Videre skriver politiet dette:

"Han er i god fysisk form og kan ha beveget seg over lange avstander. Politiet ber om fortsatt hjelp fra publikum, slik at vi kan få inn mer opplysninger om savnede. Da stig Ingar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på vedlagte bilder."

Politiet avslutter med følgende oppfordring:

"Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon - ta kontakt med lokalt politi på tlf 02 800."

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.