• SØK: Politiets helikopter har brukt varmesøkende kamera i forbindelse med letingen. FOTO: Christian E. Bergheim

Stig Ingar Evje forlot hytta på Natrudstilen tidlig onsdag 3. mai, og har siden vært sporløst forsvunnet.

Han skal ha hatt på seg en Norrøna fleecejakke da han forsvant, og det er et et bilde av Evje med denne på som politiet har publisert.

Politiet har få spor å gå etter, og ønsker tips fra publikum.

Privat leteaksjon

Fredag klokken 15.30 meldte politiet at den offisielle leteaksjonen foreløpig avsluttes.

Nå har venner og kjente av savnede opprettet en egen gruppe på Facebook for å finne savnede. På siden "Hjelp oss å finne Stig Ingar Evje" ble det natt til tirsdag publisert følgende:

- Etter familiens ønske vil venner av Stig iverksette et søk bestående av frivillige personer. Søket vil foregå onsdag til søndag denne uken. Vi skal sjekke ut så mange hytter i Sjusjøen-området som vi klarer. Dette gjelder både hytter der det er mennesker, og hytter som er tomme.

- Vi vil sette sammen lag på tre personer som får ansvar for et konkret avgrenset område. Vi ønsker snarest mulig respons fra dere som så langt har meldt til familien at dere ønsker å hjelpe til med å finne Stig, og om dere har mulighet til å bistå i forbindelse med det planlagte søket.

MULIGENS SETT LANGS MESSENLIVEGEN 

Fredag formiddag opplyser Innlandet politidistrikt at siste mulige observasjon av savnede er langs Messenlivegen (Fv 216) vest for Mesnali, onsdag 3. mai klokken 13.30.

Politiet ber folk som er i Ringsakfjellet i helga om å være observante ute i terrenget og ved hytter i området.

forsvant fra hytta

Evje - født i 1972 - forlot hytta på Natrudstilen på Sjusjøen ved 05.45-tiden onsdag morgen.

Det var i samråd med pårørende, og på grunn av at man hadde lite informasjon om hvor den savnede har tatt vegen, som gjorde at politiet raskt gikk ut med bilde og navn på Evje.

Evje er ikledd en blå Norrøna fleecejakke/genser, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Han er 170 cm høy. Opplysninger tilsier at han ikke hadde med seg ski da han forlot hytta. Savnede disponerer heller ikke noe kjøretøy.

Innlandet Politidistrikt ber om tips på telefon 02800 eller 62 53 90 00.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.