Det var i morgentimene to personer tørnet sammen og lagde bråk på en privatfest i Løten. Politiet kom til stedet, og fikk meglet mellom partene.

Begge ble så sendt hjem, og politiet melder at etter dette, så ble det rolig på stedet.

På Roa i Lunner ble en person pågrepet, og mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende ble framstilt for blodprøve, fikk førerkortet midlertidig beslaglagt og anmeldes.

FAMILIE PÅ FEM KOM SEG UT

Før klokken 05.00 måtte politiet kjøre en person i Hamar til arresten. Vedkommende anmeldes etter ordensforstyrrelse på byen.

I Elverum blir en mann i 20-årene anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. 

Etter midnatt kjørte en bil av vegen langs Friisvegen på Ringebu Gudbrandsdalen. To personer ble kjørt til Lillehammer sykehus etter ulykken, og politiet melder at personene hadde smerter i nakke, rygg og bein.

Før midnatt tok det også fyr i ei hytte i Heidal. Da brannvesenet kom til stedet, var hytta allerede overtent, En familie på fem var tilstede i hytta da brannen startet, men alle kom seg uskadet ut. Hytta ble totalskadd i brannen.

På Grua avsluttet politiet sent i går kveld en ungdomsfest som gikk over styr. Det skal ha vært mange mindreårige tilstede.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00