Stig Ingar Evje, som forsvant fra hytta si på Sjusjøen 3. mai, har mulig blitt observert igjen.

- I går kveld klokken 20:30 ble det gjort observasjoner av person som likner Evje ved Kleivmosæterhøgda på Nord Torpa, meldte politiet på Twitter i 11-tiden lørdag formiddag.

- Det kom inn et tips om fra en person i Spåtind-området som hadde observert en mann som han syntes lignet veldig på Evje. Observasjonen ble gjort halv ni fredag kveld, men politiet fikk ikke vite om dette før i dag. Men vi tar observasjonene på største alvor, og registrerer at det er gjort i samme område hvor vi har fått flere tips tidligere, sier Terje Krogstad, lensmann i Ringsaker.

- Tips oss raskt, sier politiet

Krogstad sier til HA at de har besluttet å ikke starte søk med hund.

- Det ble vurdert hvorvidt vi skulle sette på noen hund, men det er mye folk i området, og vi han kan ha beveget seg langt siden vitnet observerte denne personen i går kveld og fram til politiet ble varslet i dag. Det vi ber om er at folk varsler politiet med en gang. Og skulle de møte han i terrenget, så prøv å snakk med vedkommende, sier Krogstad, og minner om politiets telefonnummer 02800. 

- Gir oss håp, sier søsteren

- Nye observasjoner i Spåtind-området gir håp om at han fortsatt er i live, sier søsteren Janne Evje til HA.

- Vår bror har god kjennskap til området fra sin tid i Forsvaret. Det styrker de fire vitneobservasjonene som er gjort i nærheten av hotellet på Spåtind, har hun uttalt tidligere. Da hadde en person som lignet Evje blitt observert ved Spåtind både 14. mai, 23. mai, 1. juni og 3. juni. 

- Noen av de nærmeste pårørende er på vei oppover til Spåtind i kveld, og har med noen venner og bekjente som skal lete i området, sier Krogstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.