Den savnede kvinnen er Janne Jemtland og hun er 36 år, skriver politiet i en pressemelding tirsdag kveld.

Jemtland ble sist observert ved Ellevsætervegen 641 i Brumunddal ved 02-tiden natt til 29. desember.

Politiet skriver i pressemeldingen at de kontinuerlig jobber med etterforskningen, og ønsker tips fra publikum som kan belyse saken.

De ønsker derfor at folk som har vært i området i Brumunddal den aktuelle natten, tar kontakt med politiet på telefon 02800.

holder alle muligheter åpne

Lensmann Terje Krogstad sa til HA tirsdag formiddag at siste spor etter den savnede småbarnsmoren er fra en basestasjon i området Bakkehaugen/Fagerlundvegen.

– Hennes mobiltelefon er registrert i denne basestasjonen klokka 05.50 om natten fredag morgen den 29. desember. Hennes mann meldte henne savnet lørdag. En etterforskingsgruppe på ni – i all hovedsak taktiske etterforskere jobber med saken - opplyser Krogstad.

Han bekrefter at den savnede kvinnen har barn i skolepliktig alder.

– Har dere indikasjoner om hva som kan ha skjedd?

– Nei, i denne saken holder vi alle muligheter åpne. Foreløpig er forsvinningen et mysterium for både oss og nær familie, sier Krogstad.

var ikledd svart boblejakke

Politiet har avklart at det ikke er noen bevegelser på kvinnens bankkontoer etter forsvinningen sist fredag.

– Kvinnen er 168 centimeter høy, har svart langt hår og hun var ikledd en svart boblejakke. Jakken har ikke pelskrage, slik det tidligere er informert om, sier Krogstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.