En enslig bil var natt til lørdag innblandet i en trafikkulykke i Stange. Politiet meldte om ulykken på sin Twitter-konto ved midnattstid.

Politiet sier at tre personer er involvert i ulykken. En person ble kjørt til traumemottaket på sykehuset i Hamar, mens to personer er kjørt på legevakten. Skadeomfangene var ukjent, men alle tre varl ifølge politiet ved bevissthet.

Klokkken 01.00 informerte kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet at den ene pasienten var i ferd med å flys til Ullevaal for videre behandling.

Fuglehaug sa da at skadeomfanget til vedkommende var uavklart, men at det ikke skulle dreie seg om livstruende skader.

Bilen skal ha kjørt fra Stange kirke mot sentrum, da den kjørte av vegen og ned i en dyp grøft.  HAs journalist på stedet kan fortelle at det er litt glatt på vegen.

Et vitne HA har snakket med som bor i nærheten, forteller at en rekke utrykningskjøretøy kom til ulykkesstedet. Politiet brukte tiden etter ulykken til å sikre spor.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.