Boligannonsen til huset "Solgløtt" i Kappvegen 113 på Ridabu er litt utenom det vanlige. På flere av bildene er det en oppblåsbar flamingo, og i nesten samtlige rom ligger frukt strødd på gulvet. Siden annonsen ble lagt i tirsdag formiddag har den gått sin seiersgang på sosiale medier, og ved 21-tiden tirsdag kveld hadde FINN-annonsen blitt sett 78.513 ganger.

-  Er det så mange? Det var en gledelig nyhet. Det er skikkelig morsomt, sier eiendomsfullmektig Rebecca M. Madland i Aktiv Eiendomsmeglig, som står bak påfunnet.

- Det er jeg som har stylet den opp før salg, men tillatelse fra en selger som lot meg få lov til å gjøre det jeg ønsket. Jeg gjorde det samme med nabohuset da jeg solgte det i fjor, og det ble ganske mye oppmerksomhet rundt det også, sier Madland. 

- Det er for å fange oppmerksomheten på en bolig som egentlig er ganske stusslig og kjedelig å ta bilde av i utgangspunktet. 

- Hvorfor ligger det appelsiner på gulvet?

- Det handle om å se størrelse. Når man tar bilde av helt tomme rom er det vanskelig å se størrelseforhold. Jeg liker småting som kan gjøre det litt mer spennende, og få litt mer oppmerksomhet. Og det er tydelig at det har gjort sin nytte også, sier Madland. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.