Det skriver Nye Veier i en pressemelding.

- Kjøremønsteret blir endret for alle som bruker Romedalsvegen gjennom Uthuskrysset, ved at trafikken på fylkesveg 24 legges opp på den nye brua. Endringen gjelder også gående- og syklende, sier Øyvind Moshagen, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Innlandet.

Brua er 53 meter.

Til tross for åpningen vil den midlertidige rundkjøringen fortsatt bli brukt de nærmeste ukene. 

- Det blir slutt på samtrafikken mellom fylkesvei 24 og E6 før jul. Arbeidet med brua har gått på skinner og snart kan vi også lede E6-trafikken under Uthus bru, sier Moshagen, som legger til at utbyggingen av E6 er i rute:

- Utbyggingen av ny firefelts motorvei gjennom Hedmark er i rute. Vi åpner nesten 10 kilometer med ny tofelts E6 på strekningen Kolomoen – Kåterud før jul, sier Moshagen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.