De to stedene bilistene kan vente seg nytt kjøremønster, er ved Tønset vest for Brenneriroa og ved Ommangsvollen. Ved Tønset skal det bygges nytt kryss mellom rv. 3 og rv. 25.

Les også: Ny riksveg får limtrebru fra Moelven

I byggeperioden legges dagens riksveg, med gang- og sykkelveg, i midlertidig trasé nord for dagens veg. Dette gjøres for å gi plass til bygging av ny bru og toplanskryss. Statens vegvesen opplyser at de bygger en ny rundkjøring på den midlertidige vegen som skal gi effektiv og trafikksikker atkomst til anlegget.

Les også: Slik blir riksvegen

Ved Ommangsvollen blir fv. 231 Kongsvegen lagt om 12. november. Det blir nedsatt hastighet. Også her skal det bygges et nytt kryss, og trafikken blir derfor lagt om til en midlertidig trasé.

Les også: Tre utbyggere til finalen på riksveg 3/25

Krysset mellom rv. 3 og fv. 231 blir flyttet ca. 200 meter sørover. Det blir, som i dag, ikke tillatt å svinge til venstre på rv. 3 fra sør for ordinær trafikk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.