Fredag kveld ble det arrangert utekino på Budor for andre gang i historien. 500 besøkende møtte opp sist det ble vist film her, skjærtorsdag 2018, og fredag satte utekinoen ny rekord: Nesten 700 kinogjengere troppet opp for å se «Månelyst i Flåklypa» ute i høstmørket.

Bjørn Vidar Linholt er initiativtaker til bygdekinoen i Løten, som også har stått for filmvisningene på Budor. Han forteller at de ikke hadde noen stor tro på at de skulle trekke enda flere folk enn i påsken, men der tok de skikkelig feil. Linholt beskriver en opplevelse av de sjeldne:

– Med «Månelyst i Flåklypa» under skyfri himmel, og Karlsvogna hengende over filmlerretet da Reodor`s månerakett løftet seg mot månen, satte det en ekstra spiss på stemningen! Så dette måtte være aldeles uvirkelig bra, sier Linholt.

Kinovisningen var et samarbeid mellom Bygdekinoen, Løten kommune og Løiten Almenning.

For ordens skyld: Tallene fra årets første måneder viser et gjennomsnittlig dagsbesøk på 500 personer - samtlige saler medregnet - en vanlig dag på Hamar kino.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.