Hittil har HAs e-avis - utgaven der du finner hele papiravisen elektronisk og tilpasset smarttelefon, nettbrett og PC - blitt lagt ut klokken 00.30 samme dag som papiravisen kommer ut.

Fra og med mandag kan du lese hele HA før midnatt - dagen før den kommer i postkasser og avisstativ.

Klokken 23.30 skal e-avisen være tilgjengelig heretter.

- Hvorfor endres tidspunktet for utlegging av e-avisen?

- Vi gjør dette for å gi leserne av våre digitale produkter et enda bedre tilbud. Alle som abonnerer på HA kan dermed lese e-avisen i det øyeblikk den er ferdig trykket. De som ikke vil vente til avisen ligger i postkassa kan altså i stedet lese den på senga før de sovner. Dermed skulle det være enda en grunn til å være digital abonnent, sier sjefredaktør Carsten Bleness til HA.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.