Og har du ikke mulighet til å ta deg en fridag, så er trøsten at både lørdag og søndag kommer til å bli flotte vinterdager. Meteorologisk institutt varsler mye sol og lettskyet pent vær over Hedmarken når vi snart går inn i vinterferien.

Mandag, tirsdag og onsdag blir det sol, sol og atter sol. I Åsa vil temperaturene svinge fra et par minusgrader til fire plussgrader. Onsdag blir det påskestemning i skisporet med plussgrader allerede ved 07-tiden om morgenen, men regn med litt vind.

Og slik skal det fortsette ut over uka. Torsdag domineres av en mer skyet værtype, men det er fortsatt plussgrader midt på dagen. På Sjusjøen kan vi vente fire plussgrader. Pent blir det også i lavlandet med opp mot seks-sju varmegrader i Hamar og Brumunddal.

Det blir ei uke uten nedbør av noe slag. Det skal heller ikke blåse nevneverdig bortsatt fra onsdagen hvor det kan bli opp mot ni sekundmeter i Vangsåsa og 11 sekundmeter på Sjusjøen. Men fredag, lørdag og søndag løyer vinden og vi registrerer kun et par sekundmeter selv i utsatte strøk som fjellet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.