Og har du ikke mulighet til å ta deg en fridag, så er trøsten at både lørdag og søndag kommer til å bli flotte vinterdager. Meteorologisk institutt varsler mye sol og lettskyet pent vær over Hedmarken når vi snart går inn i vinterferien.

Mandag, tirsdag og onsdag blir det sol, sol og atter sol. I Åsa vil temperaturene svinge fra et par minusgrader til fire plussgrader. Onsdag blir det påskestemning i skisporet med plussgrader allerede ved 07-tiden om morgenen, men regn med litt vind.

Og slik skal det fortsette ut over uka. Torsdag domineres av en mer skyet værtype, men det er fortsatt plussgrader midt på dagen. På Sjusjøen kan vi vente fire plussgrader. Pent blir det også i lavlandet med opp mot seks-sju varmegrader i Hamar og Brumunddal.

Det blir ei uke uten nedbør av noe slag. Det skal heller ikke blåse nevneverdig bortsatt fra onsdagen hvor det kan bli opp mot ni sekundmeter i Vangsåsa og 11 sekundmeter på Sjusjøen. Men fredag, lørdag og søndag løyer vinden og vi registrerer kun et par sekundmeter selv i utsatte strøk som fjellet.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00