Statens vegvesen skriver i en pressemelding at betongdekket på E6 mellom Jessheim Nord og Mogreina stammer fra 1989 når det ble bygget ny E6 på strekningen.

I løpet av de siste ti årene har betongdekket sprukket opp vesentlig. Arbeidet med utbedring skal starte i mai.

Det er derfor behov for å utbedre strekningen med betongdekke. Etter utbedringen vil strekningen ha asfalt slik som tilstøtende E6-strekninger har, skriver Statens vegvesen.

HEDMARK-FIRMA DYREST

Statens vegvesen har mottatt tilbud fra følgende entreprenører som vil skifte ut betongdekket mellom Jessheim Nord og Mogreina:

Veidekke Entreprenør AS med en tilbudssum på 111.976.130,- pluss moms.

Brødrene Gudbrandsen AS med en tilbudssum på 118.693.554,- pluss moms.

JR Anlegg AS med en tilbudssum på 97.400.400,- pluss moms.

Gjermundshaug Anlegg AS, med hovedkontor i Alvdal og mange ansatte på Hedmarken, med en tilbudssum på 124.451.364,- pluss moms.

PEAB Anlegg AS med en tilbudssum på 95.488.912,81 pluss moms.

BYGGES I TO RUNDER

I gjennomsnitt kjører cirka 22.000 kjøretøy hver dag E6 mellom Jessheim Nord og Mogreina.

Forbi området hvor betongdekket skal skiftes med asfalt, vil trafikken på E6 gå som toveistrafikk i det som til vanlig er den sørgående kjørebanen på E6.

Det er gitt anledning til at trafikken i begge kjøreretninger kan benytte den sørgående kjørebanen i perioden fra 2. påskedag og ut oktober.

Fra 1. november til 2. påskedag vil trafikken gå på fire felt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.