Før miljø- og klimaminister Vidar Helgesen besøkte bygda Slettås, stoppet delegasjonen på gården til Arne Nohr og Kirsten Winge i Søre Osen.

– Vi satt og pratet i går om hvor mange ganger vi har hatt ulv nært på her, men klarer ikke å telle, forteller paret.

– Vi føler oss overkjørt av dem som sitter i hovedstaden og bestemmer hvor mange ulver vi skal ha, mener Kirsten Winge.

Sønnen, Jesper Nohr, kunne fortelle en skremmende historie fra en sommermorgen i 2016.

– Jeg skulle kjøre til jobb, og kom rundt hjørnet på huset. Der sto det en ulv midt i vegen. Den var ikke redd, og situasjonen var uhyggelig, erindrer Nohr.

– Det er ikke lenger noe hyggelig å gå ut i skogen, verken for å trene eller lufte hunden, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.