Martine Tønnessen (28) fra Hamar skal lede Kristelig Folkepartis ungdomsparti, KrFU.

Tønnessen ble aktiv i politikken for tre år siden og har de siste to årene sittet som 2. nestleder med organisatorisk ansvar.

– Jeg er veldig takknemlig for tilliten fra landsmøtet. Jeg gleder meg til å jobbe for KrFUs gode politikk. KrF er i en spennende situasjon på Stortinget, og i det kommende året skal jeg jobbe aktivt for at KrFUs politikk skal bli hørt også der, sier hun.

Fra før har hun master i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo, i tillegg til å ha vært aktiv i andre organisasjoner. Hun vil fortsette å løfte diskusjonen rundt bærekraft, klima og miljø og bistand.

– Vi må ta inn over oss at Norges inntekter blir lavere framover, og at vi skal nå klimamålene fra Paris. I dette ligger det krav om omstilling, og at vi i større grad må prioritere og bruke ressursene våre riktig, sier Martine Tønnessen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.