Klokken 18.56 skrev politiet Innlandet på Twitter at de ønsket tips dersom noen har sett en mann iført Hawaii-t-skjorte og grå joggebukse i Hamar.

Mannen hadde stukket av fra Hamar sykehus. De skrev videre at det dreide seg om et sykdomstilfelle og ønsket å bli kontaktet dersom noen observerte mannen.

Operasjonsleder Per Solberg ved Hamar politistasjon sa til HA at de ikke har noen opplysninger som skulle tilsi at mannen var farlig for omstendighetene, men ønsket tips fra publikum som kunne føre til at de fant ham.

Klokken 20.05 opplyser politiet at de har kontroll på mannen som nå er blitt tatt hånd om av helsevesenet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.