Det er en mann i 40-årene som det i går kveld ble oppdaget at er borte fra Bruvoll fengsel i Nord-Odal.

Mannen skal ha forsvunnet i 18.30-tiden.

Vedkommende var en såkalt fange på frigang, det vil si at han tillates å bevege seg relativt fritt for å utføre et arbeid eller en oppgave.

Politiet opplyser til HA i morgentimene lørdag at han ikke regnes som farlig, og han er etterlyst internt.

Bruvoll fengsel ligger omtrent tre mil sør for Gata i Vallset, langs fylkesveg 24.

I følge Kriminalomsorgen i Hedmark, har fengselet i tillegg til korttidssonere og bøtesonere, også fanger som soner litt lengre dommer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.