Godtanna tannlegeteam har søkt kommunen om å få disponere 10 kvadratmeter tilleggsareal i tilknytning til sine nåværende lokaler.

I januar i fjor sendte Godtanna tannlegeteam en søknad til kommunen om å få utvide med 10 kvadratmeter. Etter 11 måneder kan de fortsatt ikke se å ha fått noe svar på henvendelsen, så nå prøver de seg med et nytt brev til kommunen. Her skriver de at det ville glede dem mye om de kunne få en umiddelbar avklaring. Uavhengig av muligheten for å få utvide planlegger de en større oppussing av lokalene med nytt gulvbelegg og maling. Samtidig vil de endre plasseringen av stolen på et av behandlingskontorene, noe som vil kreve endring av plasseringen av vann, luft og avløp til denne stolen. De ønsker også å bygge inn OPG-røntgenapparat, med bly i veggene. Klinikken må stenges under oppussingen. Arbeidet er planlagt til de to siste ukene i februar, og de vil gjerne vite om de får utvide med 10 kvadratmeter før de setter i gang, sånn at de unngår flere perioder med stans i behandlingstilbudet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.