Eldrerådet ønsker bedre skjerming av pasienter som blir hentet av ambulanse på Løten helsetun.

Når ambulansen kommer med pasienter eller skal hente pasienter, bruker de gjerne hovedinngangen på Løten helsetun. Amund Sigstad tok opp dette under forrige møte i Eldrerådet, da han mener det er svært uheldig, spesielt når det arrangeres ulike tilstelninger i kantinen/vestibylen på helsetunet. Eldrerådet skriver i sitt referat at den som kommer eller blir hentet av ambulanse, bør skjermes best mulig, og at ambulansen i hovedsak bør bruke inngangen på baksiden av bygningen. De påpeker at det er nødvendig med bedre skilting og rutiner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.