I rådmannens budsjettforslag er det lagt opp til investeringer for 47,7 millioner kroner i 2017.

Blant annet er det satt av fem millioner kroner til omsorgsboliger for rus og psykiatri. Dette er penger som skal brukes til bygging av omsorgsboliger på Haugland, som tidligere har vært diskutert.

I budsjettforslaget er det også satt av seks millioner kroner til anskaffelse av nye kommunale boliger.

Det foreslås også å bruke sju millioner kroner til vann og avløp i 2017.

Rådmannen har også lagt inn 2,5 millioner til trafikksikkerhetstiltak og gatelys i Venslivegen.

Sentrumsplanen blir også med videre i 2017 om rådmannens forslag får stå. Det er satt av én million kroner til denne i 2017. Det er ikke spesifisert hva disse pengene skal brukes på.

Rådmannen foreslår også å investere i teknologi. 300.000 er satt av til en desinfeksjonsrobot. Denne kan kjøres inn på rom, for eksempel på sykehjem, og desinfiserer så rommet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.