– Det er tydelig at Senterpartiet har liten egen politikk å snakke om dagen! sier Kristian Tonning Riise (H).

Høyre har ment at kommunene på Hedmarken burde slå seg sammen, men basert på at kommunene skal ønske det selv.

– Vil Løten kommune forbli en egen kommune om den blå regjeringen får fortsette å styre?

– Vi har styrt i fire år, og Løten er fortsatt en egen kommune. Vi har ingen planer om å tvinge Løten sammen med noen andre. Dette er bare skremselspropaganda, sier Riise.

Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen (Frp) sier han kan berolige Løtens befolkning med at det ikke blir noen tvangssammenslåing.

– Dette er ganske desperat og unødvendig skremselspropaganda fra Vedum. Hvis det hadde vært korrekt at vi vil tvinge kommuner sammen, hadde vi slått sammen mange kommuner i Hedmark for lenge siden, sier Johnsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.