Formannskapet i Løten mener et nytt hovedsykehus ved Mjøsbrua er det beste for pasientene.

Et samlet Løten formannskap anbefaler hovedsykehus ved Mjøsbrua.

– Løten formannskap har bestandig hatt pasientene i fokus. I en lang sykehusdebatt er det fort gjort å gi opp eller spille inn nye forslag, men det er viktig å tenke på hva som er det beste for pasientene, sier ordfører Bente Elin Lilleøkseth.

Marte Larsen Tønseth (Sp) foreslo under onsdagens behandling av saken å tilby arealer i Løten, dersom Sykehuset Innlandet skulle ha behov for plass til for desentraliserte tjenester, noe formannskapet støttet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.