Noen hytteeiere ved Rokosjøen har søkt teknisk etat om å få etablere hytteveg.

Avtalen med Løiten allmenning som grunneier er i boks, og nå har hytteeierne ved Rokosjøen søkt kommunen om å få etablere veg. Traseen for vegen er i samsvar med den som ble godkjent av kommunestyret ved siste revidering av arealdelen av kommuneplanen.

Hytteeierne skriver at både de og allmenningen ønsker å etablere en enkel bok for å hindre uvedkommende fra å bruke vegen og eventuelle uønskede besøk på hyttene. «I den grad det er nødvendig søkes det derfor også om godkjenning av å sperre vegen for uønsket trafikk med en hensiktsmessig bok», skriver en av hytteeierne.

Bommen vil bli plassert på et egnet sted i samråd med allmenningen. Anlegget er planlagt utført i løpet av oktober, og maskinentreprenør Per L. Tønseth skal utføre oppdraget, står det i brevet til kommunen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.