I vår var det tilsyn i Brovold barnehage. Flere forhold skal nå være utbedret, men Samfunnsmedisinsk enhet for Hamarregionen skriver i et brev til barnehagen at de avventer lukking av alle avvik inntil det er foretatt oppfølgingstilsyn. Før det kan skje må de blant annet få plantegninger for de bygningsmessige arbeidene som skal utføres i garderober og på toaletter.

Blant forholdene kommuneoverlegen og Samfunnsmedisinsk enhet satte fingeren på under tilsynet i april, var barnehagens internkontroll, barnehagens renholdsplan, inneklimamålinger som ikke var helt etter boka, manglende dokumentasjon på radongassverdier, manglende solskjerming og for dårlig lysstyrke på stellerom. Godkjenning av barnehagen med hjemmel i Forskrift om miljørettet helsevern vil ikke bli gitt før alle avvik er lukket og bygningsmessige endringer ferdigstilt i henhold til forskriften.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.