Som kulturskoleelev i Løten får man rikelig med anledninger til å vise seg fram gjennom året. Tirsdag arrangerte kulturskolen Luciakonsert i Løten kirke. Med foreldre, besteforeldre, søsken og andre kjente som publikummere satte sang- og spilleglade barn og ungdommer julestemningen.

Konserten rommet både instrumentalmusikk og mye sang. Madelen Svehaugen og Frida Kjærnaas var først ut ved mikrofonen, der de framførte «En stjerne skinner i natt» på yndig vis. Publikum fikk høre korpsmusikk og strykere, og til og med noe så spesielt som en egen liten obo-kvartett, med Marthe Wedvik Larsen og Ingeborg Holen på obo, Jon Fredrik Hjemli på engelsk horn og Magnus Kongsmo Karlsen på fagott.

Kulturskolerektor Margrete Nordmoen forteller at de utover våren skal ha flere konserter. 13. februar blir det karneval, og 6. mai blir det stor vårkonsert.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.