To biler hensatt på kommunal eiendom sendes til bilopphoggeren om de ikke fjernes snarest.

Kommunen henvendte seg i vinter til naboer i Slipervegen for å få eierne av noen hensatte kjøretøy til å fjerne disse snarest. Det er ikke gjort. Derimot har kommunen funnet ut hvem som eier kjøretøyene, en hvit kassebil og en bil med grove offroad-dekk, begge uten skilter.

Opprinnelig ba kommunen om at bilene skulle være fjernet innen 6. mars. Nå har bileierne fått tiden fram til 12. april til å fjerne bilene. Er de ikke fjernet innen den tid, vil de bli sendt til bilopphoggeri for destruering. Eventuell vrakpant eller verdi av bilen vil bli satt opp mot utgifter for oppbevaring og borttransportering av bilen. Eventuelle utgifter kommunen har i forbindelse med bilene, vil kreves tilbakebetalt, skriver virksomhetsleder for Teknisk forvaltning Sigurd Dæhli i brev til bileierne.

Hensatte biler regnes som avfall, ettersom de kan utgjøre en fare for forurensing og forsøpling.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.