Med musikalen Den levende skogen markerte Friskolens yngste elever at sommerferien nærmer seg med stormskritt.

En levende skog, bestemor Gran, to harer og en utilpass familie på skogstur markerte Friskolens yngste elever at sommerferien er i anmarsj. Foran en gymsal smekk full av foreldre, besteforeldre og mer eller mindre teatervante søsken opptrådte elevene med Tor Karseth og Geir Willards syngespill.

Det er de slett ikke de første som har gjort, for på Hedmarken begynner ganske mange å ha vært innom Den levende skogen. Men forestillingen passer kanskje litt ekstra godt på Ådalsbruk, for det var nettopp på Klevfos forestillingen vokste fram for 27 år siden, som del av den utadrettete virksomheten ved den gamle cellulose- og papirfabrikken. Friskolens yngste elever kjørte på med full innlevelse under sin oppsetning.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.