Jan Kampenhøy har kontor innerst i en gang på Tingberg, med bare noen få meters avstand til SLT-koordinatoren, presten og idrettskonsulenten.

– Vi har et godt samarbeid, sier Kampenhøy, som har vært lensmann i Løten siden 2013.

Selv jobber han mye forebyggende, og han er stadig innom både ungdomstreffene på Motormuseet og Mopedbua.

– Der treffer vi motorinteresserte ungdommer og kan jobbe med holdninger og atferd i trafikken. Jeg synes det er viktig å bli kjent med ungdommene. Gjennom møteplassene har vi fått en god dialog med dem.

Også patruljer fra Hamar vet om ungdomsarrangementene, og de kan svinge innom motormøtene når de har mulighet.

Kampenhøy har i utgangspunktet tre dager i uka på Tingberg som politiets Løten-representant.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.