Høyre-representant Kjell-Erik Nordahl sier han fullt ut støtter at 44 kroner er kostbart for dem som pendler, men at han samtidig er bekymret for at lokal uenighet kan stoppe prosjektet.

– Mitt spørsmål er hvor store konsekvenser det kan få hvis vi legger noe nytt til grunnen, sier Nordahl.

Marte Larsen Tønseth (Sp) mener at formannskapet burde jobbet for lavere takster, uavhengig av hvordan det ville påvirke framdriften i prosjektet.– Det skremmer meg hvis det lokale demokratiet kan stoppe en så stor utbygging. Det tror jeg det er retorisk feil å ta opp. Vi må tenke på innbyggerne våre, og om det skulle stoppe dette prosjektet, – ja, da får det gjøre det, sier Tønseth.

Tønseth stilte forslag om en månedlig makspris og en regel om at snarturer fram og tilbake ikke skal koste så mye, men formannskapet ville ikke gå videre på dette.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.