I Løtenfjellet strømmer det på med beitedyr. Om det skulle skje en ulykke med en sau langs vegen, er det viktig å notere seg fargen på øremerke og klave.

Fargen på øremerke og klave forteller hvem som eier sauene. Her står det nummer og navn. Søyene har slips som henger på klaven. Disse er røde, blå, gule eller grønne, men fargen her sier ikke noe om hvem som eier dyret. Skulle det skje noe med en sau langs vegen, er det derfor viktig å legge merke til fargen på ører og klave før man ringer vakttelefonen. På Budors Facebook-side oppfordres folk til å kjøre pent. «Stol aldri på at et lam løper dit du tenker er logisk ...» skriver de.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.