Løten kommune er med i et interkommunalt samarbeid om velferdsteknologi. På sikt er målet at dette skal gi både bedre tjenester og bidra til effektivisering. Så langt har mange løsninger bare vært prøve ut i mindre skala, men framover vil prosjektet kommune er med på, kreve midler for å prøve ut eller iverksette løsninger. Rådmannen anbefaler at det i første omgang settes av 500.000 kroner til dette formålet.

I tillegg ønsker rådmannen å sette av én million kroner til såkalt «digitalt førstevalg», altså målet om at det aller meste av kommunikasjon mellom kommune og befolkning skal foregå digitalt. Her må Løten kommune sette seg i stand til å levere gode digitale løsninger. Rådmannen forslår at det settes av penger for å starte dette arbeidet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.