Denne helgen spiller Løten storband under Riverboat jazzfestival i Silkeborg i Danmark. De er de eneste som representerer Norge.

Torsdag reiste Løten storband til Danmark. De holdt en konsert fredag, og de skal holde en konsert i dag, lørdag, på Riverboat jazzfestival.

Storbandleder Arne Strømberg forteller at de er litt stolte over å være de eneste fra Norge.

– Vi spilte på torget i Århus i fjor. Det var sånn de fikk høre oss. Man kan ikke bare melde seg på, man må inviteres for å få være med, forteller Strømberg.

70–80 orkestre og solister opptrer årlig under den drøyt 30 år gamle festivalen. I løpet av fire dager trekker festivalen til seg 40.000-50.000 publikummere.

– Det er musikk over alt, på torg, i matbutikker og i pølseboder, forteller Strømberg.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.