Fellesrådet leverte et innspill til økonomiplanen, med håp om at det skulle settes av penger til oppgraderinger av Løten kirke de kommende årene. Formannskapet besluttet under budsjettmøtet onsdag at rådmannen i løpet av første halvår av 2017 skal fremme en sak med en plan for å ivareta Løten kirke.

– Vi ser at de ber om å få en sak i løpet av første halvdel av 2017. Vi hadde håpet å få litt penger nå, sånn at vi kunne fått startet, sier menighetsrådsleder Mona Myrvang Nygaard.

I tilsynsrapporten fra Castor Kompetanse AS står det at kommunen må ta høyde for utbedringer i Løten kirke de kommende årene. I tillegg peker rapporten på enkelte andre behov, som organist i full stilling, penger til renhold og lønn til sekretærstilling.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.