Med dirigent Miriam Renvåg i spissen er Nordbygda sangforening midt i innspurtsfasen for høsten store satsing. Lørdag 29. oktober drar de til med retro-kafé på Bøndsen. Sangforeningsleder Ola Hveem og korsanger Kirsti Reymert er to av dem som gleder seg.

– Det blir kjempegøy! Vi er blitt et kor som låter veldig bra, sprudler Reymer.

– Vi har det fryktelig morsomt, selv om vi er over 100 år, sier leder Ola Hveem.

TRE ÅR SIDEN SIST

Barbershopmusikk fra 30- og 40-tallet står på menyen når sangforeningen inviterer til kafékonsert. «Over the rainbow», «Singing in the rain», Bette Midlers «Boogie woogie bugle boy» og «Kjære Bjartmar», den norske utgaven av «MR Sadman», er noe av det koret skal framføre.

– Vi har ikke hatt noe stort siden «Frendar i fauskar». Vi trengte noen år på å komme oss, spøker Reymert.Tor Karseth-forestillingen satte de opp i 2013, da koret rundet 100.

stadig nye medlemmer

Sangforeningen har fått ti nye medlemmer det siste året, og de tar gjerne imot enda flere. Koret øver på Møteplassen på onsdager.

Kirsti Reymert og Ola Hveem skryter av dirigent Mirian Renvåg, som de mener har løftet koret til nye høyder. Arvid Renvågs trio skal akkompagnere under konserten. Det blir to forestillinger, og Hveem mener de passer for folk i alle aldere. Øl- og vinrettigheter har de også fått.– Vi skal prøve å få til en stemningsfull kafésetting. Folk kan gjerne komme en stund før konserten starter, og det er mulig å ta en øl eller to, uten at vi med det oppfordrer til fyll, humrer Hveem.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.