Ærverdige Rosenlund Park ble lagt ut for salg i oktober. Prislappen er på 8 millioner kroner.

Flere har meldt sin interesse, men den gamle trebygningen fra 1915 er fortsatt til salgs. Huset har vært brukt til mye forskjellig opp gjennom tiden. Opprinnelig ble det bygget som gamlehjem. Senere ble det Kvinneuniversitet her, og siden 2006 har Gunnar Søberg eid huset og drevet hotell og konferansevirksomhet her. Søberg har vurdert å selge bygningen flere ganger, og i høst tok han avgjørelsen.

– Det er ingen spesiell grunn til at jeg selger nå, men nå har jeg tatt avgjørelsen. Jeg har lagt ned mye arbeid her, sa Søberg til HA i høst.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.