Et satsingsområde for kommunen er Løten Idrettspark, står det i kommunedelplanen for idrett og fysisk aktivitet 2016–2020. Idrettsrådet mener det i liten grad gjenspeiles i budsjettet for 2017.

Løten Fotballklubb har i år satt opp tribune, som var ett av målene som lå i planen for idrettsparken. En Tuftepark er også nevnt. Men ellers har det skjedd lite, skriver Idrettsrådet i sitt innspill til budsjett- og økonomiplanen til Løten kommune.

Ved leder Sidsel Trætteberg skriver Løten Idrettsråd at det er behov for å sikre friidrettsanlegget og kastebana der, og at det er nødvendig med en oppgradering av løpe- og hoppanlegget. Dette vil ha en kostnad på omtrent 8 millioner kroner. I dag er anlegget så dårlig at utøvere velger andre arenaer å trene på. Også tennisanlegget ønsker de en oppgradering av. Anlegget er i dag kun for medlemmer, men ettersom bana er nærmeste nabo til Ungdommens hus, ønsker Idrettsrådet åpne minitennisbaner og paddle-tennisanlegg som kan brukes av alle.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.