Fredag arrangeres UKM i Løten. 13 ungdommer er påmeldt til lokalmønstringen.

Lokalmønstringen finner sted i Løten kino. I inngangspartiet blir det kunstutstilling, og på scenen skal et knippe unge løtensokninger vise hva de kan fredag kveld. Til sammen 13 ungdommer er påmeldt, noen med musikalske innslag, ei med dikt, noen med kunst og noen som arrangører. Nytt i år er det at det i kinoen blir et eget husband påmeldte vokalister og instrumentaliser kan bli akkompagnert av, hvis de ønsker.

Tidligere på dagen, fredag, blir det workshop i tekstskriving og framføring, lyd og lys for konferansierer og påmeldte til lyd og lys.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.