I fjor ble det utført en arkeologisk registrering i forbindelse med opprustning og breddeutvidelse av Østre Fjellveg mellom Arsenalet og Grorudkoia. Denne parsellen er nå ferdig, og Løiten Almenning ønsker å starte planleggingen for neste parsell, mellom Ebru og Arsenalet. Denne strekningen er 2,2 kilometer lang.

Opprustningsarbeidet vil bli tilsvarende som sist, skriver Løiten Almenning i brev til kommunen. Vegen skal utvides i bredden, vegbanen forsterkes, og det skal skiftes ut stikkrenner. Uthushagen Plan AS skal stå for vegplanen.

Nå håper Løiten Almenning at kommunen gjør sine registreringer, slik at de kan starte arbeidet så tidlig som mulig, og få på plass den nye vegen i løpet av sommeren. De vil gjerne starte i slutten av april eller begynnelsen av mai, så fort snøen har gått.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.