I Løten har Lions-klubben et nært samarbeid med kommunen om undervisningsopplegget Det er ditt valg. Undervisningsopplegget brukes både i barneskolene og i barnehagene, kan den lokale lederen for tulipanaksjonen, Trond Egil Nordli, fortelle.

«Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne» er Lions’ motto.

Årets aksjon foregår fredag og lørdag. Da skal Lions-medlemmer stå utenfor butikkene i sentrum og Brenneriroa med tulipanbuketter til salg. Som tidligere år har Lions Club Løten også hatt forhåndssalg til bedrifter. Dette er et salg som er svært viktig for klubben, og som klubben er svært takknemlige for sier Nordli. Han sier at de lokale bedriftene i Løten er veldig flinke til å støtte opp om Lions tulipanaksjon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.