Tidligere i vår viste NRK Brennpunkt en dokumentar hvor de hadde fulgt tiggermiljøet i Bergen. Etter dette satte Løten Frp tiggingen i kommunen på dagsorden igjen, noe de også gjorde for et år siden. De mener situasjonen er problematisk. I en interpellasjon til kommunestyret onsdag fortalte Per Egil Storsveen (Frp) om eldre som føler seg utrygge på veg inn og ut fra butikker i sentrum.

Lilleøkseth har, som hun tidligere har sagt til HA, ikke informasjon om at innbyggere føler seg utrygg på grunn av tiggere. HA snakket for kort tid med lensmannen, som kun har fått én henvendelse angående tigging.

– Det er for drastisk å innføre et forbud, svarte Lilleøkseth, som mener det ikke er noen grunn til å sammenligne Løten med Bergen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.