Klokka 08.00 spiller og marsjerer Ådalsbruk Musikkforeningen på Klevbakken og Løiten Musikkforeningen ved Lund skole, og derfra går det slag i slag med korpsmusikk og sang en rekke steder.

Det blir festgudstjeneste i Løten kirke, og lensmann Jan Kampenhøy bekranser bautaen i tolvtiden.

Det blir veteranbilparade fra kirka til Løtenhallen, før det blir flaggtog til Tingberg med skoler, barnehager, speidere og korps. Alle inviteres til å delta i toget.

Ved rådhuset vil 17. maikomiteens leder Gunnar Søberg ønske velkommen, det skal selvfølgelig synges, og det blir utdeling av is til barna. Catarina Johansen holder tale for dagen.

Etter arrangementet på Tingberg ønsker 17. maikomiteen og 8.-klassene ved Løten ungdomsskole velkommen til Løtenhallen, der det blir salg av kaffe, kaker, pølser, is, brus og lodd.

Om ettermiddagen er det duket for arrangement ved skolene, bortsett fra på Jønsrud, der dette er tidlig på morgenen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.