Østli har vært konstituert Nav-leder i Løten siden januar, og blant de 24 søkerne trakk hun det lengste strået til den faste lederstillingen. Nå kan hun se framover.

– Du tenker jo framover som konstituert, men du tenker ikke tankene helt ut, sier Østli, som er ekte Løten-jente.

Hos Nav Løten har det skjedd store forandringer den siste tiden, så Østli har allerede rukket å lede kontoret gjennom en stor endring. Tidligere i vår åpnet det nye veiledningssenteret. Åpningstidene er redusert, og det er lagt opp slik at Navs brukere skal kunne ordne mer på nett hjemmefra, istedenfor å troppe opp på kontoret.

– Veiledningssenteret fungerer bra. Vi var redd det skulle stå lange køer her, men det gjør det ikke. Nå kan vi planlegge samtalene i langt større grad, istedenfor at folk kommer på drop in, sier Østli.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.