Eufrat Pizza og Grill AS og RC-Shop AS er kåret til gasellebedrifter i Løten i 2016.

Totalt fikk 65 bedrifter i Hedmarken utmerkelsen, som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Brandstreet. To av disse bedriftene ligger altså i Løten.

Kriteriene for å kunne utnevnes til gasellebedrift er at bedriften må ha eksistert i mer enn fire år, hatt omsetningsvekst i fire år, omsetningen må være doblet i løpet av fire år og driftsresultatet må ha vært positivt i fire år. Eufrat Pizza og Grill AS kan skilte med en omsetningsøkning på 102 prosent siden 2012 og med en omsetning på 4,9 millioner kroner i 2016. RC-shop AS har hatt en vekst på 175 prosent siden 2012, og de har hatt en omsetning på 3,9 millioner i år.

For RC-Shop er det første gang de utnevnes til gasellebedrift.

Eufrat Pizza og Grill har fått utmerkelsen to ganger tidligere.

– Det er resultat av hardt arbeid, og vi er ydmyke og takker kundene, sier Bayram Badili til Løtenavisa.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.