Berte Sollerud Helgestad blir ny næringskontakt i Løten. Hun tar over etter Siri Steinsrud.

Sollerud Helgestad er nyansatt forretningsutvikler i Hamarregionen utvikling.

Som en del av jobben blir hun nå også kontaktpunktet for næringslivet i Løten, og hun vil jobbe med nøringsutviklingen i Løten kommune.

– Jeg ser fram til å bli kjent med næringslivet i Løten, sier Sollerud Helgestad, som er godt kjent i Løten, til kommunens hjemmesider.

Hun vil ikke ha fast kontortid i Løten, men vil være lett tilgjengelig ved behov.

Sollerud Helgestads første oppgave i Løten, blir næringstreffet 25. november.

Hun kommer fra Gründerselskapet Inneox, hvor hun har vært daglig leder. Hun har lang erfaring fra Andersen Consulting og har også jobbet i Norsk Tipping.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.