Hvert år deler samarbeidsutvalget på Ådalsbruk skole og barnehage ut en miljøpris. Den gis til noen som har gjort noe spesielt for miljøet på skolen eller barnehagen. Denne gangen hadde det kommet inn fire forslag til kandidater til prisen. Tre av forslagene var rektor Heidi Amundsen, og hun fikk også prisen.

– Siden ansettelsen har hun sett hvilke verdier vi har hatt fra før og samtidig hatt klare ambisjoner om hvor vi skal. Hun har sett alle ansatte og elever, og er samtidig flink til å framsnakke skolen, sier Inger Marit Berntsen som er leder av SFO og som delte ut prisen.

Amundsen selv var takknemlig for å ha blitt tildelt prisen.

– Det er en stor ære. Jeg er ydmyk og hadde ikke forventet å få prisen, sier hun, og fortsetter:

– Vi har jobbet beinhardt i to år og vi ser fruktene av det nå, sier Amundsen.

Hun berømmer også samarbeidet med barnehagen.

– Vi har et veldig godt samarbeid der. Vi jobber mye på samme måten, sier hun.

Etter prisutdelingen var det klart for sang og gang rundt juletreet for både barnehage og skole, før ferie sto for tur.

Pernille Flatha (11) og Margrete Hjemli (11) er klare for ferie.

– Jeg er klar for ferie og for å feire jul, sier Flatha.

– Jeg synes det har gått fort siden i fjor. Jeg husker faktisk forrige lille julaften, følger Hjemli opp.

Og de to har flere ting de gleder seg til i jula.

– Det blir ikke jul uten godteri, sier de to.

– Jeg bryr meg ikke så mye om gaver. Det viktigste er å få tilbringe tid med familien. Og det er også morsomt å få gi gaver, sier Flatha.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.