I tillegg til de 19.559 timene, ble det i fjor utført 598 timer betalt praktisk hjelp hos 23 brukere gjennom småjobbsentralen. Åtte hjelpere har vært involvert i denne tjenesten, og flere av disse er også involvert i andre tjenester hos Frivilligsentralen i Løten.

Antall frivillig-timer i Løten har økt med rundt 2.000 i året de siste årene. Det skyldes at Frivilligsentralen de siste årene har fått flere aktiviteter. «De frivillige gjør en utmerket innsats for samfunnet og er til uvurderlig hjelp i lokalmiljøet.

De frivillige fortjener en stor takk for sin innsats, for de er de som bærer hele organisasjonen», skriver styret i sin årsmelding for 2016.

Hver fredag møtes frivillige til kaffekos i Løten, og selv om sentralen i dag er godt rustet med arbeidskapasitet, trenger de stadig flere som vil være med og gjøre en innsats.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.